Skærmbillede 2020-05-22 kl. 22.01.07

Rygsmerter – Fakta og Myter

Skærmbillede 2020-05-22 kl. 22.01.07Rygsmerter – Fakta og myter

Denne video handler om fakta og myter omkring rygsmerter. Hvorfor lave en video om fakta og myter? Fordi at der på nettet og sociale medier florerer en masse information omkring netop hvorfor man får rygsmerter og hvad man skal gøre for at forebygge og ikke mindst behandle dem. Men så er der jo information nok derude kan man måske synes, men faktum er at meget af den information der er tilgængeligt, hverken er særligt faktuelt eller anvendeligt og netop DERFOR er der behov for en video som denne her omkring rygsmerter.

Videoen er lavet med en uhøjtidelig tilgang, men den er underbygget af den viden forskere rundt om på kloden dagligt går og laver for at kunne tilbyde folk med rygsmerter den bedst mulige udredning og behandling. På fagsprog vil vi sige at informationerne i videoen hviler på et evidensbaseret grundlag.

Mange af de ting du får information om i denne video er noget som forhåbentlig kan hjælpe dig og måske nogle du kender til, at få bedre styr på smerterne og derfor optimerer muligheden for at leve et godt liv.

Videoen er en optagelse af et webinar jeg lavede tilbage i april 2020 under COVID-19 lockdown.

Jeg håber du vil synes om den

Tak fordi du så med
Brian