Øv 4 stilbillpng

Rygøvelse til øvre ryg og nakke – 4 ud af 4


Klik på billedet for at se video med rygøvelse 4 til ryg og nakke.

Det var sidste øvelse i denne omgang. Du har nu haft muligheden for at arbejde med de øvrige rygøvelser i en lille uges tid og har derfor gjort dig nogle erfaringer med dem. Rygøvelse 4 kræver en lille smule mere koordination og kontrol men det er så absolut stadig en øvelse de fleste vil kunne lave og få gavn af.

Jeg håber øvelseskavalkaden har inspireret dig til at komme igang med at gøre noget godt for din nakke og ryg.

Hvis du først kun har set denne øvelse kan du under Nyheder på siden finde rygøvelse 1, 2 og 3 .
For at give din ryg og nakke de bedste forudsætninger er det en rigtigt god ide’ at starte ud med rygøvelse 1 og 2 og så bygge på efterfølgende med rygøvelse 3 og 4.
Det er ligeledes vigtigt, at gøre opmærksom på, at ikke alle med ryg og nakkesmerter vil opleve en bedring med de rygøvelser jeg har vist dig på videoerne. Det skyldes at folk ikke altid fejler det samme når de har ondt i ryggen eller nakken og derfor vil nogle have brug for en individuel og grundig undersøgelse, for at kunne få den rigtige behandling.

Så har du kun minimal gavn af øvelserne som er på videoerne vil du sandsynligvis kunne få mere ud af en konsultation ved en fysioterapeut, så du og fysioterapeuten i fællesskab kan finde ud af hvordan du bedst er hjulpet nu og i fremtiden.

Se videoen på youtube her