Priser for fysioterapi i Aalborg

Priser

75 minutter – Prisen på den første konsultation:           kr 675,-

45 minutter – Prisen for opfølgende behandlinger:      kr 375,-

Akuttid (Uden for normal åbningstid)
Tillæg på pr. konsultation:                         kr 350,-

Lændepude – McKenzie super roll     kr 275,-


Fysioterapi er tilskudberettiget i Sygeforsikringen danmark

Tilskud

Hvis du er med i Sygeforsikringen “danmark” kan du få  tilskud. Klinikken indberetter automatisk til “Danmark”.

Første konsultations tilskud  kr 133,-

Opfølgende behandlinger tilskud kr 88,-

Du kan se yderligere information om  “danmark” og tilskudsmuligheder ved at trykke på dette link.

 

Det kan også være en god ide at henvende sig til dit forsikringselskab, da en del af disse giver yderligere tilskud til behandlingen.


Første konsultation er bestående af en grundig fysioterapeutisk undersøgelse som danner grundlag/baggrund for et effektivt behandlingsforløb målrettet netop dit specifikke problem. Jeg har brug for at høre din oplevelse af problemet og hvad du forventer dig af vores samarbejde. Efterfølgende laves en fysisk undersøgelse af din ryg og der iværksættes en behandling til dit problem som tilpasses dig og diagnosen. Prisen skyldes ganske simpelt, at der er sat masser af tid af i forhold til hvad du oplever på andre klinikker. Den øgede tid til både første konsultation og de opfølgende konsultationer reducerer antallet af konsultationer i det samlede forløb. Derudover har jeg et højt specialiseret kompetenceniveau som du kun finder ganske få steder i Danmark.

Opfølgende behandling er hvor vi sikrer os at det går som forventet med problemet. Der er tale om justering og planlægning af øvelser, information, vejledning og behandling i relation til dit problem. Prisen skyldes ganske simpelt, at der er sat masser af tid af i forhold til hvad du oplever på andre klinikker. Den øgede tid til både første konsultation og de opfølgende konsultationer reducerer antallet af konsultationer i det samlede forløb. Derudover har jeg et højt specialiseret kompetenceniveau som du kun finder ganske få steder i Danmark.

Akuttider. Det er ikke altid at smerterne tager hensyn til almindelige åbningstider. Derfor kan jeg i specielle tilfælde tage patienter uden for normal konsultationstid der er efter kl. 1800 plus lørdag og søndag.

Sygeforsikringen “danmark” giver tilskud til dine fysioterapibehandlinger. FysioAalborg sparer dig besværet og indberetter automatisk til Sygeforsikringen “danmark” for dig.

Akupunktur og tape er uden ekstra beregning i de tilfælde hvor det måtte være relevant at supplere behandlingen med sådanne tiltag.

Afbud inden kl 0900 på den pågældende dag ellers takseres det som en normal konsultation.

Foredrag og kurser varierer i honorar efter ønsker og indhold.