Online fysioterapi konsultationer

Er for dig som ønsker en professionel fysioterapeutisk undersøgelse og vejledning. Det er ikke bare et produkt vi tilbyder, men i tråd med klinikkens vision er det en mulighed vi laver fordi det er effektivt og har høj kvalitet når det udføres af en højt uddannet og erfaren fysioterapeut.

For hvem er det aktuelt

Online fysioterapi når du er forhindret på grund af afstand, sygdom eller hvis tid er en forhindring til kompetent og grundig fysioterapi hos FysioAalborg. I disse tilfælde tilbyder jeg en komplet online konsultation via Skype eller FaceTime / Messenger.

Konsultationen består af de samme trin som hvis vi havde mødtes fysisk i klinikken. Det betyder at jeg hører din sygehistorie og hvordan problemet påvirker din dagligdag og efterfølgende tester jeg dine funktioner og bevægelser. På baggrund heraf iværksætter vi sammen en hensigtsmæssig behandling, information og hjemmetræningsprogram baseret på dine mål og værdier.

Online konsultationer kan være en løsning for både dig der døjer med nyopståede eller vedvarende ryg- og nakkesmerter eller for atleter som døjer med skadesproblematikker.

Som ved de fysiske konsultationer varer første konsultation 75 minutter. Nogle gange er en konsultation nok og andre gange er det nødvendigt med flere konsultationer.

Det er faktisk ret simpelt og her er en guide til hvordan du kommer i gang.

 

Spørgsmål

Har du spørgsmål vedrørende online konsultationer eller ønsker du at booke en tid så kontakt mig på 30711415 eller brian@fysioaalborg.dk

Få hjælp

Send os en besked så ringer vi dig op og tager en snak med dig om hvordan vi bedst løser dit problem.

  Navn (skal udfyldes)

  E-mail (skal udfyldes)

  Telefon (skal udfyldes)

  Emne

  Din besked

  Trin 1

  Kontakt klinikken via kontakt formularen, forklar dit situation og hvordan vi kan hjælpe dig. Derefter afvent vi kontakter dig på telefon.

  Trin 2

  Vi booker i fællesskab en tid der passer dig i kalenderen og jeg får dine kontaktoplysninger. Der bliver også forklaret hvordan det kommer til at forgå og hvilket midler der bliver brugt.

  Trin 3

  På det aftalte tidspunkt kontaker jeg dig via Zoom og vi sætter konsultationen i gang. Modsat de fysiske konsultationer betales der via MobilePay inden konsulationen startes.