Skærmbillede 2020-03-13 kl. 12.59.27

COVID 19 – Klinikken følger sundhedsstyrelsens anbefalinger

Skærmbillede 2020-03-13 kl. 12.59.27

 COVID 19 – klinikken følger sundhedsstyrelsens anbefalinger

Efter sundhedsstyrelsens anbefalinger holder klinikken delvist lukket indtil 13/4. Delvist lukket betyder at der åbnet op for flere online konsultationer end jeg normalt tilbyder. Her kan du læse mere om online konsultationer og hvorfor det er en god løsning for mange.

Det handler om at vise omhu og omsorg for hinanden og vores sundhedssystem. Sundhedsstyrelsen er uden tvivl de bedste til at vurdere hvordan vi skal forholde os og derfor følges deres anbefalinger som nævnt. Det er ganske simpelt uanvarligt og strafbart at se patienter under de nuværende omstændigheder på vanlig vis.

I perioden indtil kan patienter der har en tid i de kommende uger forvente at modtage et opkald fra klinikken.

Derudover åbnes der op for online konsultationer via ZOOM. Dette har også tidligere været en mulighed man har kunne benytte sig af men nu tilbydes det i bredere forstand.

ZOOM er i overenstemmelse med GDPR og da optagelserne ikke optages og opbevares kræves ikke yderligere foranstaltninger som f.eks en databehandleraftale.

Jeg håber at møde forståelse for lukningen og vil i samme ombæring minde alle andre behandlere om at handle ansvarligt og gøre det samme. Sammen er vi stærkest

mvh

Brian Sørensen